-
מתחילים עם הבצק
-
מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים היבשים של הבצק: הקמח, שיבולת השועל, אבקת האפיה, סודה לשתיה והסוכר
-
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל המרכיבים הרטובים: חלב הסויה, המרגרינה, תמצית הווניל, מיץ הלימון והיוגורט. משאירים את התותים בצד בינתיים. (ולא לנשנש מהם!)
-
שופכים את קערת הרטובים לקערה היבשים ומערבבים עד שכל הבצק נספג בנוזלים ומתקבל בצק דביק ואחיד. מוסיפים את התותים לתוך הבצק ומערבבים עד שכל התותים נטמעים היטב בבצק.
-
מניחים בצד כחצי שעה. (כדי לתת לכל הטעמים להיספג היטב בבצק)
-
ממלאים תבנית שקעים בבצק של המאפינס
-
אופים על חום בינוני (170 מעלות) כ 15 דקות ומצננים
-
מכינים את הציפוי
-
טוחנים במעבד מזון את התותים היטב
-
ממיסים במיקרו-גל או בסיר מעל מים חמים את השוקולד החם
-
מוסיפים כף אחת מתוך התותים הטחונים לשוקולד החם ומערבבים היטב.
-
מוסיפים כף נוספת וממשיכים לערבב בחוזקה עד שהתותים נטמעים היטב בשוקולד ומתקבל שוקולד וורוד אחיד ללא גושים.
אפשר לשחק עם גוון הצבע ע"י הוספה של כף נוספת של תותים טחונים לשוקולד. שימו לב שהשוקולד צריך להיות חם.
-
מוזגים כף אחת על גבי המאפינס ומניחים להתקרר.
-
מקשים עם מעט אבקת סוכר ותותים לקישוט