מאפינס פטל ושקדים טבעוניים לחלוטין ודלי קלוריות
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
בקערה עמוקה מועכים את הבננה, בעזרת מזלג למחית אחידה
שופכים לקערה עם הבננה, את משקה הקוקוס שקדים, שמן הקוקוס, מיץ הלימון ותמצית השקדים ומערבבים היטב.
בקערה נוספת מערבבים את כל המרכיבים היבשים
שופכים את הקערה עם הרטובים לתוך הקערה עם היבשים ומערבבים היטב
מוסיפים מחצית מכמות הפטל (השאירו חצי לקישוט) ואת השקדים הפרוסים ומערבבים היטב עד שהם נטמעים בבצק.
ממלאים תבנית שקעים במנג'טים וממלאים כל מנג'ט בבלילה כמעט עד הסוף (השאירו מעט מקום לתפיחה)
העבירו לקערה את 2 כפות הריבה ודללו עם רבע כוס מים.
צקו מעט מהריבה המדוללת במים על גבי כל אחד מהאפינס
קשטו עם שארית הפטל ופזרו מעט מהשקדים הטחונים ממעל
אפו כ 20 דקות