- 
										מקלפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות  
- 
										מחממים תנור לחום של 180 מעלות  
- 
										מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את הצימוקים 
- 
										מוסיפים כף אחת של סוכר וכף אחת של קינמון ומערבבים היטב עד שכל התפוחים והצימוקים מצופים בסוכר וקינמון  
- 
										בקערה נפרדת מערבבים את חלב הסויה עם מיץ הלימון עד שנוצרים מעט גושי חלבון והמרקם של החלב משתנה מעט. עניין של כמה דקה -שתיים.  
- 
										מוסיפים לקערה את תמצית הווניל, השמן, רסק התפוחים הקינמון ועוד כף אחת של סוכר קוקוס ומערבבים היטב  
- 
										מוסיפים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת האפיה, המלח ומערבבים היטב עד שנוצרת בלילה אחידה  
- 
										יוצקים את הבלילה לקערה עם התפוחים ומערבבים היטב עד שכל התפוחים מצופים היטב בבלילה  
- 
										בעזרת כף מעבירים ל20 מנג'טים.  
- 
										מפזרים מעט סוכר קוקוס מעל כל מאפין (כף הסוכר האחרונה שנותרה )  
- 
										אופים בין 15-18 דקות עד שמשחים 
- 
										מוציאים ומצננים לפחות ל 20 דקות לפני שזוללים