מחממים תנור לחום בינוני ל180 מעלות
מפרקים את הכרובית לפרחים
פורסים את הגזר לפרסות
מבשלים את הכרובית ואת הגזר בסיר עם מים רותחים כ 10 דקות עד התרככות
הגזר והכרובית אמורים להיות מאוד רכים
למעבד מזון או בלנדר הוסיפו את הטופו, שמן הזית, שמרי הבירה, החרדל, השום הכתוש, אגוז המוסקט המלח
סננו את הכרובית והגזר מהנוזלים והעבירו למעבד המזון
טחנו היטב עד שמקבל רוטב אחיד, כתמתם וקרמי
העבירו לקערה
בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן
סננו את הפסטה והעבירו לקערה עם הרוטב
ערבבו היטב עד שהרוטב מכסה באופן מלא את הפסטה
העבירו לתבנית אפייה ואפו בין 15-20 דקות עד שהחלק העליון של הפסטה משחים מעט
זללו כשחם