קוטמים את המלפפונים וחותכים את המלפפונים לאורך לשני חצאים
בעזרת כף מוציאים את החלק הפנימי של המלפפון, החלק של הזרעים. ניראה קצת כמו סירות קטנות.
פורסים לפרוסות את המלפפונים ומניחים בצד
מכינים את הרוטב (את הנודלס נכין בסוף כדי שלא ידבקו)
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה וטועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם
מכינים את הנודלס לפי הוראות ההכנה
מסננים את הנודלס ממי הבישול ומערבבים מיד עם הרוטב.
מניחים מעט שהנודלס יצטננו ורק אז הוסיפו את המלפפונים
פזרו שקית אחת של פתיתי אולווה והגישו עם מעט כוסברה קצוצה ממעל