- 
										מתחילים עם הטופו  
- 
										מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות  
- 
										חותכים את הטופו לקוביות ומניחים בקערה עמוקה  
- 
										מערבבים את מיץ הלימון, הכורכום ,שמן השומשום, הג'ינג' המגורד  ואבקת הצ'לי ושופכים על גבי הטופו  
- 
										מערבבים היטב שכל הרוטב עוטף את קוביות הטופו ומעבירים לתבנית אפיה 
- 
										אופים בין 10 - 15 דקות עד שהטופו משחים מעט  
- 
										מוציאים ומצננים  
- 
										מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה 
- 
										מפזרים מעל שומשום שחור ומגישים