
בקערה עמוקה מוסיפים את כל המרכיבים ללא אבקת הקקאו: קמח הסויה, אבקת החלבון, הסוכר, אבקת האפייה, המלח, הקינמון ומערבבים היטב
לקערה עם המרכיבים היבשים מוסיפים את חמאת הבוטנים, רסק התפוחים ורבע כוס חלב שקדים ומערבבים היטב
במידה והעיסה יבשה מאוד מוסיפים עוד מחלב השקדים עד שמתקבל בצק אחיד ודביק
לקערה נוספת מעבירים מחצית מכמות הבלילה ומוסיפים 2 כפות אבקת קקאו ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד.
מניחים את 2 הקערות להתייצבות במקרר לחצי שעה
לאחר כחצי שעה מחממים תנור לחום בינוני כ 170 מעלות
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדור מהבצק הקקאו וכדור מבצק הקינמון ומאחדים אותם יחד לכדי כדור אחד.
בעזרת הידיים משטחים את הכדור לצורה של דיסקית על גבי תבנית אפייה מרופדת.
אופים כ 15 דקות עד השחמה קלה.
מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שמכניסים לקופסא
נשמר בקופסא אטומה כחודש