מחממים תנור לחום 180 מעלות
שופכים את האקווה-פאבה לתוך קערת המיקסר ומוסיפים את הסוכר
מפעילים את המיקסר על המהירות הכי גבוהה ומקציפים במשך 3-4 דקות עד שנוצר קצף אחיד ויציב ומעבירים לקערה עמוקה
ממיסים את השוקולד במיקרו במספר פולסים של 30 שניות כ"א עד המסה או על גבי סיר עם מים רותחים.
אם השוקולד מאוד סמיך ולא נוזלי אפשר להוסיף כף שמן צמחי כדי לדלל את השוקולד מעט
מוסיפים כף אחד של שוקולד לתוך קערת הקצף ובעזרת מרית מקפלים בצורה עדינה את השוקולד לתוך הקצף. (מקפלים הכוונה למעיין עירבוב מאוד מאוד עדין)
חוזרים על התהליך עד שנוצר מוס שוקולד אוורירי ואחיד
מוסיפים את אבקת החלבון וכפית סודה לשתיה ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ודביק
מרפדים תבנית אפיה, בנייר אפיה
בעזרת ידיים רטובות יוצרים 8 כדורים ומניחים אותם על גבי תבנית אפיה
משטחים אותם מעט ומקשטים עם מעט נטיפי שוקולד
אופים כ 8 דקות (אם רוצים עוגיות יותר פריכות השאירו אותם עוד דקה-שתיים בתנור)
מוציאים ומצננים לחלוטין לפני ההגשה