
בקערה קטנה מערבבים את זרעי הצ'יה עם כפות המים עד שמתקבלת עיסה ומניחים בצד ל5 דקות עד שהתגבשות
בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים: השמן, הסוכר, הסילאן, תמצית הוניל ותערובת הצ'יה
שופכים פנימה את המרכיבים היבשים קמח החומוס, אבקת האפיה והמלח
קוצצים היטב את קוביות השוקולד ומוסיפים לקערה
מערבבים היטב ומניחים למקרר לשעה לפחות עד התגבשות
מחממים תנור בנתיים לחום של 180 מעלות
בעזרת ידיים או כף גלידה יוצרים 8 כדורים בגודל כדור פינג-פונג
ומשטחים לצורה של עוגיה על גבי תבנית אפיה
שמים מעט שוקולד מריר מלמעלה
אופים כ 11-13 דקות עד שהעוגיות משחימות
מוציאים מהתנור את התבנית ומצננים לחלוטין לפני ההגשה