להדפיס
עוגיות תמרים מבצק יוגורט
זמן הכנה 15 minutes
זמן בישול 30 minutes
זמן כולל 45 minutes
מנה הגשה 40 עוגיות
קלוריות 87 kcal
450 גרם (3 כוסות) קמח כוסמין לבן
200 גרם יוגורט טבעי סויה של תנובה (גביע וחצי)
מחממים תנור לחום 180 מעלות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, היוגורט, המלח, שמן הזית ואבקת האפייה עד שמתקבל בצק אחיד.
מרדדים כל רבע לעובי של 2-3 ס"מ
מערבבים את ממרח התמרים עם קינמון
מורחים על כל רבע הבצק כף ממרח תמרים
מגלגלים ומניחים על גבי תבנית אפייה
אופים כ 25-30 דקות עד הזהבה
חותכים לפרוסות באורך 2 ס"מ