ללא אפייה
חותכים את הנקטרינות לחתיכות יחסית גדולות ומעבירים לסיר קטן
מוסיפים את הסוכר והלימון ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, עד שהנקטרינות מתכווצ'צ'ות מעט ומגירות נוזלים (עניין של 5-6 דקות)
מסירים מהאש ומוסיפים את זרעי הצ'יה
מערבבים היטב עד שכל הזרעים נטמעים בנוזלים של הפרי
במעבד מזון טוחנים היטב את כל מרכיבים הקלתית עד שנוצר בצק אחיד
משטחים את הבצק על גבי תבנית אינגליש קייק
יוצקים את הקונפיטורה מעל הבצק ומשטחים לכל אורך
מצננים במקרר לפחות כשעה לפני ההגשה