המנה הכי אהובה מהודו בגרסה טבעונית וטעימה
במחבת מחממים כף שמן אחת ומטגנים את קוביות הטופו עם מעט מלח כ 6-7 דקות
מוציאים את הטופו מהמחבת ושומרים בצד
מוסיפים את התרד ומאדים עד שהתרד מאבד מנפחו
מוציאים וטוחנים בבלנדר עד קבלת משחה בצבע ירוק עז
מעבירים למחבת כף שמן נוספת ומעבירים את זרעי הכוסברה ואת הפלפל השחור ומטגנים כדקה - שתיים
מוסיפים את גרהאם מסאלה ואת הכורכרום ומטגנים כדקה - שתיים
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך שקוף
מוסיפים את הפלפל החריף
מוסיפים את מחית התרד ומערבבים
מוסיפים את קוביות הטופו ומערבבים
שופכים את קרם הקוקוס, מערבבים ומגישים