Go Back
להדפיס

פאלק פניר טבעוני

המנה הכי אהובה מהודו בגרסה טבעונית וטעימה

מנה הגשה 2 מנות

מרכיבים

  • 300 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
  • 2 כפות שמן ניטרלי בטעמו
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 1 קורט פלפל שחור שלם
  • 250 גרם עלי תרד שטופים ללא הגבעולים
  • 1/2 חצי בצל קצוץ
  • 1 כף שטוחה גרהם מסאלה
  • 1 כף שטוחה אבקת כורכום
  • 3-4 פרוסות פלפל חריף טרי
  • 3 כפות קרם קוקוס דל שומן

הוראות הכנה

  1. במחבת מחממים כף שמן אחת ומטגנים את קוביות הטופו עם מעט מלח כ 6-7 דקות

  2. מוציאים את הטופו מהמחבת ושומרים בצד

  3. מוסיפים את התרד ומאדים עד שהתרד מאבד מנפחו

  4. מוציאים וטוחנים בבלנדר עד קבלת משחה בצבע ירוק עז

  5. מעבירים למחבת כף שמן נוספת ומעבירים את זרעי הכוסברה ואת הפלפל השחור ומטגנים כדקה - שתיים

  6. מוסיפים את גרהאם מסאלה ואת הכורכרום ומטגנים כדקה - שתיים

  7. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל הופך שקוף

  8. מוסיפים את הפלפל החריף

  9. מוסיפים את מחית התרד ומערבבים

  10. מוסיפים את קוביות הטופו ומערבבים

  11. שופכים את קרם הקוקוס, מערבבים ומגישים

סרטון של המתכון