Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
Smaller
Normal
Larger
להדפיס
פנקוטה טבעונית
זמן הכנה
1
minute
זמן בישול
8
minutes
זמן כולל
12
minutes
מנה הגשה
4
מנות
מרכיבים
2
כוס
כוסות חלב סויה
480 מ"ל
3
כפות
סילאן
60 גרם
4
כפות
רכז רימונים
40 גרם
4
כפות
קרם קוקוס 20% שומן
40 גרם
4
כף
רימונים
40 גרם
1
כף
אגר אגר
או ג'לטין סינתטי
חופן נענע קצוצה
הוראות הכנה
לסיר קטן מעבירים את חלב הסויה, הסילאן, קרם הקוקוס וכף האגר אגר ומביאים לרתיחה
מבשלים על אש נמוכה כ 8 דקות
בכלי קטן המיועד לפנקוטה מוזגים כף רכז רימונים בתחתית
חוזרים על התהליך לכל אחד מכלים לפנקוטה
יוצקים את התערובת החלב החם לכלים ומעבירים למקרר לפחות ל3 שעות עד התגבשות
לאחר ההתגבשות במקרר, הופכים את הכלי על גבי צלחת הגשה, רכז הרימונים עכשיו אמור להיות בראש הפנקוטה. ומעטרים עם כף רימון ונענע קצוצה מעל
יש לי הערות
במידה ואין לכם כלי מיוחד לפנקוטה אפשר לעשות את הפנקוטה גם בכוסות ולמזוג את תמצית הרימונים מעל