
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר עמוק
כותשים את השום ומעבירים לסיר
קוטמים את עלי הטימין ומעבירים לסיר
מטגנים הכל כ 2-3 דקות על חום נמוך תוך כדי ערבוב
ממליחים מעט
מוסיפים את האפונה ומערבבים היטב
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את האפונה יחד עם המים ומביאים לרתיחה פעם נוספת
הרוטב צריך לצאת מיימי ואחיד, אם הוא יהיה סמיך מדי הפסטה לא תתבשל היטב. במידה וסמיך הוסיפו עוד כוס מים והביאו לרתיחה
שפכו את הפסטה וערבבו היטב שהקונכיות לא תדבקנה אחת לשניה
כסו את הסיר ובשלו כ8-10 דקות על אש נמוכה
הציצו מדי פעם מתחת למכסה שהנוזלים לא התאדו לחלוטין והרוטב נשרף. במידה והנוזלים התאדו לפני שהפסטה התרככה הוסיפו חצי כוס מים והמשכו לבשל עד שהפסטה מתרככת
כאשר הפסטה רכה והרוטב הסמיך הוסיפו 2 כפות של שמרי בירה וערבבו היטב
הגישו את הפסטה עם מעט שמרי בירה מלעלה, מלח גס, מעט פלפל שחור טחון ושפריץ שמן זית