Go Back
להדפיס

קציצות אדממה וקישואים

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 10 minutes
זמן כולל 17 minutes
מנה הגשה 40 קציצות

מרכיבים

  • 450 גרם פולי אדממה מופשר
  • 150 גרם טופו קשה
  • 1 קישוא פרוס לפרוסות
  • 2 כוס קמח שיבולת שועל
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן אורגנו קצוץ

הוראות הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והקמח
  2. מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את הקמח
  3. מערבבים היטב ומניחים במקרר לפחות לשעתיים כדי שהתערובת תתגבש מעט
  4. מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות
  5. משמנים את תבנית האפייה עם מחצית משמן הזית
  6. בעזרת ידייים רטובות מגלגלים קציצות בגודל של כדור פינג פונג
  7. מזלפים מעל הקציצות את שארית שמן הזית
  8. אופים כ 10 דקות
  9. מוציאים מהתנור בזהירות כי הן עדינות
  10. ככל שהן יתקררו הן יתמצקו