-
מחממים תנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות) בתוכנית גריל עליון
-
שוטפים את החציל ומניחים על גבי תבנית אפיה
-
קולים את החציל בתנור כ 10-15 דקות עד שהוא משחיר והקליפה נשרפת
אפשר לקלות את החציל גם על אש גלויה - אך מומלץ להימנע מבחינה בריאותית
-
מוציאים את החציל מהתנור חוצים לחצי ובעזרת כף מוציאים את הבשר של החציל ללא הקליפה.
-
קוצצים היטב את בשר החציל ומעבירים לקערה עמוקה
-
שופכים לקערה את פתיתי הסויה, המים ושאר רכיבי הקציצות ומערבבים היטב עד שהעיסה אחידה
-
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל של כדור פינג-פונג ומניחים על גבי תבנית אפיה
-
אופים את הקציצות על חום בינוני (180 מעלות) כ 10 דקות -15 דקות עד שהקציצות משחימות
מוציאים, מצננים ומניחים בצד
-
מכינים את הרוטב
-
מחממים בסיר את החלב קוקוס עם המים ומביאים לרתיחה
-
מוסיפים את הקארי ומערבבים היטב עד שהמשחה נטמעת היטב ברוטב
-
מניחים בקערה עמוקה את הקציצות ויוצקים מעליה את הרוטב
-
מוסיפים מעל את עלי הבזיליקום, הפלפל החריף, הנבטים והתירס הגמדי לצד אורז מלא