
במעבד מזון טוחנים את הטופו עד כדי קבלת ממרח אחיד
במידה ומעבד המזון שלכם מתקשה, הוסיפו מעט מים
בקערה עמוקה ובעזרת הידיים פוררו אריזה אחת של פריכיות עד קבלת פירורים (לא חובה שהם יהיו באותו גודל, אבל חשוב שלא יהיו פירורים מאוד גדולים)

הוסיפו לקערה את ממרח הטופו את שאר רכיבי הקציצות: האפונה, הסויה, שמן השומשום, הצ'ילי, השום, הג'ינג'ר, הכוסברה
הוסיפו מחצית מפירורי הפריכיות וערבבו היטב עד קבלת עיסה אחידה
הוסיפו את המחצית השניה של הפריכיות המרוסקות וערבבו היטב
חממו תנור לחום גבוה - 200 מעלות
בקערה נוספת ובעזרת הידיים פררו אריזה נוספת של פריכיות לפירורים.

בעזרת ידיים רטובות או משומנות, צרו מהעיסה של הטופו כדורי בגודל כדור פינג-פונג וצפו בפירורי הפריכיות.

שמנו כל כדור טופו במעט שמן - הקפידו לשמן היטב את כל הכדור
אפו כ 15-20 דקות עד שהקציצות שחומות.
לזלול חם