
עסיסיות, עשירות בחלבון ודלות בקלוריות
שוטפים את הקינואה בהרבה מים מתחת למסננת כ2-3 דקות
מעבירים לסיר עמוק מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים כחצי שעה עד שהקינואה מתרככת
חממו תנור לחום בינוני 170 מעלות
מסננים מעט מנוזלים ומעבירים לקערה עמוקה (הקינואה לא אמורה להיות מאוד יבשה וכדאי להשאיר מעט ממי הבישול)
הוסיפו את הקישוא המגורד, קמח הסויה, הטחינה ושאר המרכיבים וערבבו היטב עד שהתערובת הופכת דביקה ואחידה.
בעזרת ידיים רטובות צרו קציצות בגודל כדור פינג-פונג והניחו על גבי תבנית אפיה מרופדת
אפו כחצי שעה עד שהקציצות משחימות מעט
הוציאו וצננו. הן תתקשנה לאחר הצינון ויהפכו יציבות יותר
זללו בהנאה