Go Back
להדפיס
רוטב שמנת פטריות טבעוני

רוטב שמנת פטריות טבעוני

זמן הכנה 1 minute
זמן בישול 10 minutes
מנה הגשה 3 מנות
קלוריות 170 kcal

מרכיבים

  • 1 אריזה טופו משי 340 גרם אריזה אדומה או כחולה (לא יודע מה ההבדל ביניהם)
  • 1 סלסלה פטריות שמפניות שטופות ופרוסות
  • 1 בצל פרוס
  • 2 כפות שמן זית 20 מ"ל
  • 2 כפות שמרי בירה 20 גרם
  • 1 כפית שטוחה אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 שיני שום כתושות

הוראות הכנה

  1. במחבת מחממים שמן על אש נמוכה

  2. מוסיפים את הבצל, אגוז המוסקט ואת המלח ומטגנים עד שהבצל הופך שקוף (לא לשכוח לערבב מדי פעם)

  3. מוסיפים את הפטריות הפרוסות, השום וכפית אחת של שמרי בירה ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מאבדות מנפחם (עניין של 4-5 דקות)

  4. מסירים מהאש ומניחים בצד

  5. פותחים את טופו משי ומסננים מנוזלים עודפים

  6. מעבירים לבלנדר מוסיפים כף של שמרי בירה וטוחנים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד ודומה לשמנת

  7. מוסיפים את הטופו משי הטחון לתערובת הפטריות והבצל ומערבבים היטב

  8. מוסיפים לפסטה מבושלת וזוללים