במחבת מחממים שמן על אש נמוכה
מוסיפים את הבצל, אגוז המוסקט ואת המלח ומטגנים עד שהבצל הופך שקוף (לא לשכוח לערבב מדי פעם)
מוסיפים את הפטריות הפרוסות, השום וכפית אחת של שמרי בירה ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מאבדות מנפחם (עניין של 4-5 דקות)
מסירים מהאש ומניחים בצד
פותחים את טופו משי ומסננים מנוזלים עודפים
מעבירים לבלנדר מוסיפים כף של שמרי בירה וטוחנים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד ודומה לשמנת
מוסיפים את הטופו משי הטחון לתערובת הפטריות והבצל ומערבבים היטב
מוסיפים לפסטה מבושלת וזוללים