
כשמתחשק משהו מתוק וטעים
ממסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי עד המסה מלאה.

מסדרים עטרות נייר בשקעים ומורחים שוקולד לכיסוי עטרות הנייר בחלק הפנימי.
מקפיאים למשך כרבע שעה להתייצבות.

מלית: בקערה טורפים חמאת בוטנים, אבקת חלבון ומייפל לתערובת אחידה. מוסיפים את משקה השקדים בהדרגה עד שמתקבלת עיסה אחידה וסמיכה.
מעבירים את המלית לשק זילוף
מוציאים את התבנית מהמקפיא וממלאים את כוסיות השוקולד במלית חמאת הבוטנים
יוצקים כפית-שתיים של שוקולד מומס בחלק העליון ומיישרים
מקשטים במעט מלח ים ומקפיאים כשעה להתייצבות
מוציאים מהתבנית ומגישים