מפשירים את עלי הפילו במקרר לפי הוראות יצרן
מחממים תנור לחום בינוני כ 180 מעלות
מקלפים התפוחים, פורסים לפרוסות ומוציאים את הגרעינים
במחבת מחממים כף אחת של שמן קוקוס ומוסיפים את התפוחים
מערבבים היטב עד שכל השמן מצפה היטב את התפוחים
מוסיפים את סוכר ומערבבים היטב
מוסיפים כפית תמצית וניל
מבשלים את התפוחים כ 8-10 דקות עד שהתפוחים מתקרמלים ומתרככים.
מסירים מהאש ומצננים מעט
מניחים צמד של עלי פילו צמודים על גבי משטח עבודה
מניחים עלה פילו נוסף במחצית התחתונה של צמד עלי הפילו כך שנוצרת חפיפה של 50% (ראו סרטון)
במרכז העלי הפילו מניחים את מלית התפוחים
מקפלים את עלי הפילו תחילה מן הצדדים פנימה ואז החלק שקרוב אלינו
מגלגלים את העלי הפילו לרולדה (ראו סרטון)
מברישים עם מעט שמן קוקוס
אופים כ 20 דקות עד השחמה
מוציאים מהמקרר ומצננים
לפני ההגשה פורסים ל10 פרוסות ומפזרים מעל מעט אבקת סוכר
אפשר להגיש עם תוספת כדור גלידה וניל