Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
להדפיס
שטרודל פירות יער, שקדים עם גבינת סויה ביתית
זמן הכנה
1
hour
זמן בישול
20
minutes
זמן כולל
1
hour
20
minutes
מנה הגשה
10
פרוסות
קלוריות
99
kcal
מרכיבים
מה צריך?
3 יריעות של עלי פילו מופשר
2 כוסות פטל שחור קפוא של סנפרוסט
2 כוסות משקה סויה של תנובה
2 כפות ממרח שקדים
כף שקדים פרוסים
3 כפות סוכר קוקוס
מיץ מלימון שלם
אבקת סוכר
3 כפות שמן קוקוס
1
כף
אבקת סוכר
הוראות הכנה
הוראות הכנה:
מכינים את הגבינה:
יוצקים את משקה הסויה לסיר קטן ומחממים עד שנוצרות בועות קטנות בנוזל. חשוב לא להביא לרתיחה.
שופכים מחצית ממיץ הלימון ומערבבים. תוך מספר דקות יוצרו גושים בנוזל.
מסננים דרך בד כותנה. מקפלים את הבד ותולים מעל הכיור כדי להגיר את כל הנוזלים.
חשוב להגיר כמה שיותר נוזלים.
כאשר הגבינה מוכנה ויבשה מערבבים עם 2 כפות ממרח השקדים וכף סוכר ומניחים בצד.
מכינים את קונפיטורת הפטל
בסיר קטן מניחים את הפטל, 2 כפות סוכר ושארית מיץ הלימון. מערבבים היטב
מבשלים על אש נמוכה מאוד כ 10-15 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים ונוצרת קונפיטורה של פטל.
מחממים תנור לחום 180 מעלות
מרכיבים את השטרודל:
מברישים את עלי הפילו בשמן הקוקוס
מניחים בקצה ולכל האורך שכבה צרה וארוכה של גבינת הסויה, מעליה שכבה של קונפיטורת הפטל ומעל בוזקים שקדים פרוסים.
מגלגלים את עלי הפילו, גלגול אחד
מקפלים את עלי הפילו מצד ימין ומצד שמאל ומגלגלים עד הסוף.
מברישים את עלי הפילו במעט שמן קוקוס
אופים כ 15-20 עד שהשטרודל אפוי וזהוב.
מוציאים ומצננים לחלוטין
בוזקים אבקת סוכר מלמעלה ופורסים לפרוסות