שוטפים היטב את האורז מתחת לזרם מים
קוצצים את הבצל
פורסים את הפטריות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית
מטגנים את הבצל כ 2-3 דקות
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן את שהפטריות מאבדות מצורתן המקוריות
עניין של 4-5 דקות
מוסיפים את האדממה והאורז ומערבבים היטב
מוסיפים 2 ורבע וכוסות מים
ממליחים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש, מכסים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות
לאחר כחצי שעה מכבים את האש ונותנים לאורז לנוח כ 10 דקות עם מכסה סגור
לפני ההגשה מוסיפים את שן השום הכתושה וכף פתיתי הבירה ומערבבים היטב
מפזרים מעט צנוברים מעל