תבשיל קארי טבעוני עם סייטן שאפשר להכין לבד בבית בקלות
מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עם שמן הקוקוס עד שהבצל הופך לשקוף
מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף ומטגנים כ דקה שתיים
מוסיפים את התבלינים היבשים ומטגנים כדקה על אש נמוכה כדי "לפתוח אותם". זהירות לא לשרוף אותם
מוסיפים את הקוביות הסייטן ומערבבים היטב עד שכל התבלינים יצפו היטב את הסייטן
ממשיכים לטגן כדקה עד שתי דקות ומוסיפים את רסק העגבניות
מערבבים היטב עד שכל העגבניות מתערבבות היטב בתבלינים
מוסיפים מעט כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם אורז לבן.