Go Back
להדפיס

תבשיל קארי טבעוני עם סייטן

תבשיל קארי טבעוני עם סייטן שאפשר להכין לבד בבית בקלות

מטבח הודי
Keyword קארי, סייטן, הודי
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 5 minutes
מנה הגשה 2 מנות
קלוריות 270 kcal

מרכיבים

  • 1 בצל קצוץ
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 1/2 פלפל חריף
  • 1 כף תבלין קארי
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1/2 כפית הל טחון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 4 כפות עגבניות מרוסקות
  • 300 גרם סייטן טבעי ללא תיבול חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה

  1. מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עם שמן הקוקוס עד שהבצל הופך לשקוף

  2. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף ומטגנים כ דקה שתיים

  3. מוסיפים את התבלינים היבשים ומטגנים כדקה על אש נמוכה כדי "לפתוח אותם". זהירות לא לשרוף אותם

    תבשיל קארי טבעוני
  4. מוסיפים את הקוביות הסייטן ומערבבים היטב עד שכל התבלינים יצפו היטב את הסייטן

  5. ממשיכים לטגן כדקה עד שתי דקות ומוסיפים את רסק העגבניות

    תבשיל קארי טבעוני
  6. מערבבים היטב עד שכל העגבניות מתערבבות היטב בתבלינים

  7. מוסיפים מעט כוסברה קצוצה מעל ומגישים עם אורז לבן.