-
מקלפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות
-
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
-
מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים את הצימוקים
-
מוסיפים כף אחת של סוכר וכף אחת של קינמון ומערבבים היטב עד שכל התפוחים והצימוקים מצופים בסוכר וקינמון
-
בקערה נפרדת מערבבים את חלב הסויה עם מיץ הלימון עד שנוצרים מעט גושי חלבון והמרקם של החלב משתנה מעט. עניין של כמה דקה -שתיים.
-
מוסיפים לקערה את תמצית הווניל, השמן, רסק התפוחים הקינמון ועוד כף אחת של סוכר קוקוס ומערבבים היטב
-
מוסיפים את הקמח, סודה לשתיה, אבקת האפיה, המלח ומערבבים היטב עד שנוצרת בלילה אחידה
-
יוצקים את הבלילה לקערה עם התפוחים ומערבבים היטב עד שכל התפוחים מצופים היטב בבלילה
-
בעזרת כף מעבירים ל20 מנג'טים.
-
מפזרים מעט סוכר קוקוס מעל כל מאפין (כף הסוכר האחרונה שנותרה )
-
אופים בין 15-18 דקות עד שמשחים
-
מוציאים ומצננים לפחות ל 20 דקות לפני שזוללים