-
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
-
חותכים לקוביות קטנות את חצי האפרסק ומעבירים לקערה עמוקה
-
מוסיפים לקערה העמוקה את שאר הרכיבים ומשאירים כף אחת של ריבת אפרסקים בצד
-
מערבבים היטב עד שנוצרת בלילה אחידה ויבשה יחסית.
-
בעזרת כף מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים
-
מערבבים בקערה, את כף הריבה שנותרה עם כף מים ומברישים כל עוגה בעדינות.
מה שנותר השאירו בצד
-
אופים כ 20 דקות
במידה ואופים בתבנית אינגליש קייק אופים כ 30 דקות
-
מחכים שהעוגה תצטנן לחלוטין לפני שמחלצים אותם מהתבנית.
אני הפכתי את התבנית והכיתי בעדינות בעזרתה את משטח העבודה והעוגה פשוט קפצה מהתבנית.
-
הברישו את כל עוגה עם ריבת האפרסקים שנותרה