מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות - גריל עליון
חותכים את הטופו לקוביות
בקערה מערבבים את שמן הזית, החויאג' וכותשים 2 שיני שום ומערבבים היטב
מברישים את קוביות הטופו בתערובת שמן הזית
שומרים את שמן הזית שנותר בקערה
צולים את קוביות הטופו כ 10 דקות עד השמחה. מוציאים ומניחים בצד
מכינים את הירקות למרק
חותכים את הגזר לחתיכות גדולות ומעבירים למיקרו גל ל 5-7 דקות עד התרככות
חותכים את הפלפל ומוציאים את הגרעינים
מעבירים את הגזר המבושל, הפלפל, הכרובית ו2 שיני שום לתבנית אפיה
אופים עד השמחה כ 10 דקות
מעבירים למעבד מזון את הירקות הצלויים עם כף מיץ הלימון והמים עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים לסיר עמוק
מוסיפים את שמן הזית עם החוייאג' והשום שנותרו בקערה
מבשלים על חום מאוד נמוך כחצי שעה
מגישים כל קערת מרק עם 2 כפות של טופו צלוי ומעט גרעיני דלעת
ניתן לשדרג את המרק ע"י הוספת כף של שמנת קשיו