להדפיס
שניצל טופו

שניצל טופו

מטבח vegan
Keyword טופו, שניצל, חרדל
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 6 פרוסות

מרכיבים

  • 300 גרם טופו קשה
  • 2 כפות שמן זית 20 מ"ל
  • 2 כפות חרדל הולנדי חלק 30 גרם
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 כוס פירורי לחם 50 גרם
  • 2-3 כפות מים
  • מלח פלפל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות - גריל עליון ותחתון

  2. בקערה עמוקה מערבבים את החרדל, השום, שמן הזית ומעט מים עד קבלת עיסה אחידה ומעט נוזלית כדי שתוכל לצפות את פרוסות הטופו בקלות

  3. מעבירים את פירורי הלחם לקערה וממליחים לפי הטעם

  4. פורסים את גוש הטופו ל 6 פרוסות שוות במשקל 50 גרם כ"א

  5. טובלים כל פרוסת טופו בתערובת החרדל ולאחר מכן ובתערובת פירורי הלחם ומניחים על גבי תבנית אפיה

  6. אופים כ 12-15 דקות עד שפירורי הלחם מזהיבים