להדפיס
רביולי זוקיני טבעוני

רביולי זוקיני טבעוני

במילוי טופו, טימין ושמן זית

Keyword ללא גלוטן, רביולי, זוקיני, טימין,טופו
זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 19 minutes
מנה הגשה 8 רביול

מרכיבים

  • 2-3 זוקיני

למילוי

  • 100 גרם טופו
  • 1 שן שום
  • קורט עלי טימין טריים מופרדים מהגבעולים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח

לרוטב

  • 150 גרם עגבניות מרוסקות
  • 1 שן שום

לציפוי

  • 1 כף פתיתי שמרי בירה
  • 2 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  2. קוטמים את ראשי הזוקיני וקולפים, בעזרת קולפן את הזוקינים לרצועות דקות

מכינים את המילוי

  1. במעבד מזון טוחנים היטב את כל מרכיבי המילוי עד קבלת מרקם אחיד

  2. במידה והבלנדר שלכם מתקשה לטחון הוסיפו מעט מים

מכינים את הרביולי

  1. על גבי צלחת,מניחים שתי רצועות זוקיני אחד לצד השני, כאשר מחצית מרצועת זוקיני אחת נמצאת על גבי השניה

  2. מניחים זוג רצועות נוספת, אבל הפעם, בכיוון הנגדי. שיווצר צורת צלב

    רביולי זוקיני טבעוני
  3. מניחים חצי כף של המילוי במרכז הצלב

    רביולי זוקיני טבעוני
  4. מקפלים פנימה את השכבה הראשונה של פרוסות הרביולי, כדי שיסגרו את השכבה השניה של הזוקיני

    רביולי זוקיני טבעוני
  5. מקפלים את הקצוות של השכבה השניה

    רביולי זוקיני טבעוני
  6. הופכים את הרביולי ומניחים על גבי תבנית אפייה

    רביולי זוקיני טבעוני
  7. כותשים לתוך עגבניות המרוסקות את שן השום הכתושה, ממליחים מעט ומערבבים

  8. יוצקים את הרוטב על גבי הרביולי, עד כיסוי

  9. מפזרים פירורי לחם ופתיתי שמרי בירה ויצקים כף של שמן זית

  10. אופים כ 20 דקות