-
קלתית:
-
במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה.
-
מוסיפים שמן קוקוס ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
-
מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
-
מקפיאים.
-
קרם חמאת בוטנים עשיר בחלבון:
-
שמים שוקולד בקערה וממסים עד שהוא מומס לחלוטין.
-
מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, אבקת חלבון, טופו ומלח וטוחנים היטב בבלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה, קרמית ללא גושים.
-
הרכבת הטארט:
-
יוצקים את הריבה על גבי הקלתית ומיישרים לשכבה אחידה.
-
מפוררים במבה מעל הריבה ומעליה יוצקים את קרם חמאת הבוטנים.
-
מיישרים את החלק העליון בעזרת פלטה לשכבה אחידה.
-
מצננים את הטארט במשך 3-4 שעות במקרר להתייצבות מוחלטת של הקרם.
-
לפני ההגשה מקשטים במעט פטל מיובש טבעי.