להדפיס

טארט קרם חמאת בוטנים וריבה טבעוני עשיר בחלבון

זמן הכנה 3 minutes
זמן בישול 1 hour
מנה הגשה 20 פרוסות
קלוריות 300 kcal

מרכיבים

  • תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ

לקלתית:

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 80 גרם שמן קוקוס מומס

לקרם חמאת בוטנים עשיר בחלבון:

  • 250 גרם שוקולד לבן טבעוני
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 100 גרם חמאת בוטנים טבעית
  • 30 גרם אבקת חלבון סויה
  • 340 גרם חבילה טופו משי
  • קורט מלח

למלית:

  • צנצנת ריבת פטל או תות
  • 15 גרם שקית קטנטנה במבה מפוררת

לקישוט:

  • פטל מיובש טבעי

הוראות הכנה

  1. קלתית:
  2. במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה.
  3. מוסיפים שמן קוקוס ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב.
  4. מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית.
    טארט קרם חמאת בוטנים וריבה טבעוני עשיר בחלבון
  5. מקפיאים.
  6. קרם חמאת בוטנים עשיר בחלבון:
  7. שמים שוקולד בקערה וממסים עד שהוא מומס לחלוטין.
  8. מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, אבקת חלבון, טופו ומלח וטוחנים היטב בבלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה, קרמית ללא גושים.
  9. הרכבת הטארט:
  10. יוצקים את הריבה על גבי הקלתית ומיישרים לשכבה אחידה.
  11. מפוררים במבה מעל הריבה ומעליה יוצקים את קרם חמאת הבוטנים.
  12. מיישרים את החלק העליון בעזרת פלטה לשכבה אחידה.
  13. מצננים את הטארט במשך 3-4 שעות במקרר להתייצבות מוחלטת של הקרם.
  14. לפני ההגשה מקשטים במעט פטל מיובש טבעי.