להדפיס
כוסות ספגטי טבעוני

כוסות פסטה טבעוני

ברוטב קרמי ומפנק

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 20 minutes
מנה הגשה 10 כוסות

מרכיבים

  • 140 גרם פסטה טריקולור אורגני של הרדוף לפני בישול משקל לאחר בישול וסינון ממים כ 300 גרם
  • 100 גרם טופו משי
  • 1 כף פתיתי שמרי בירה 50 גרם
  • 1 שן שום
  • 5 כפיות שמן זית 25 מ"ל

הוראות הכנה

  1. ממלאים סיר במים מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה מעל אש גבוהה

  2. מוסיפים את ספגטי הטריקולור של הרדוף ומבשלים עד ריכוך

    כוסות ספגטי טבעוני
  3. מסננים את הספגטי מהמים, מזליפים מעט שמן זית שלא ידבק ושומרים את הספגטי בצד

  4. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות

מכינים את הרוטב

  1. בבלנדר טוחנים היטב את הטופו משי, פתיתי הבירה, השום ושמן הזית עד קבלת מרקם אחיד

  2. טועמים ואם צריך ממליחים

  3. מעבירים את הרוטב לקערה עמוקה, יוצקים לקערה את הספגטי ומערבבים היטב עד שכל הרוטב נטמע בספגטי

    כוסות ספגטי טבעוני
  4. מסובבים מזלג על צירו ואוספים כמות פסטה שמתאימה לביס (סבלנות לא לזלול עכשיו)

  5. מעבירים לתבנית שקעים

  6. חוזרים על תהליך עד תום הפסטה

  7. מפזרים מעט שמרי בירה

  8. אופים כ 20 -30 דקות עד הזהבה

  9. הכוסות פסטה יצאו מהתבנית בקלות רק לאחר קירור. אז סבלנות