אורז ורוד עם סלק, רימונים, שקדים ופטרוזיליה
בסיר בינוני מחממים את השמן
שופכים את כוס האורז לסיר ומערבבים היטב
מטגנים את האורז כדקה שתיים על חום גבוה
יוצקים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ 18-20 דקות
מסירים מהאש
מגרדים את הסלק על פומפייה
את הסלק המגורד מעבירים לבד חיתול ומפזרים מעל מעט מלח, כדי שהסלק יגיר נוזלים. מחכים 10 דקות וסוחטים היטב מעל קערה
יוצקים כף או שתיים לסיר האורז ומערבבים עד שהאורז נצבע בצבע וורוד.
מוסיפים לקערת האורז מעט משאריות הסלק שנסחט, רימונים, פטרוזיליה, שקדים, מיץ הלימון והסילאן ומערבבים היטב
מגישים בטמפרטורת החדר