עם בננות, טחינה וסילאן
חממו תנור לחום בינוני 180 מעלות
בקערה עמוקה קלפו ומעכו בעזרת מזלג את הבננות
הוסיפו את תמצית הוניל, הטחינה והסילאן וערבבו היטב
הוסיפו את שיבולת השועל ואת אבקת החלבון וערבבו היטב
שטחו את התערובת על גבי תבנית אפייה
אפו כ 30 דקות עד הזהבה
לאחר אפייה, צננו מעט ובעזרת ידיים פררו את הגרנולה והעבירו לצנצנת עמוקה
ישמר כעד שבוע בצנצנת אטומה
אופציות לשידרוג:
לגרנולת עוגת תפוחים הוסיפו לבלילה 2-3 כפות של רסק תפוחים לא ממותק וכפית קינמון
לגרנולת שוקולד עשירה הוסיפו כף קקאו וכף סוכר קוקוס