להדפיס

גרנולה טבעונית

עם בננות, טחינה וסילאן

Course Breakfast
Keyword בננה, גרנולה, חומוס, עדשים, חלבון, קטניות, טחינה, סילאן, שיבולת שועל
זמן הכנה 4 minutes
זמן בישול 30 minutes
מנה הגשה 4 מנות
קלוריות 450 kcal

מרכיבים

  • 2 בננות בשלות 200 גרם
  • 2 כוס שיבולת שועל 250 גרם
  • 3 כפות טחינה גולמית 45 גרם
  • 2 כפות סילאן 44 גרם
  • 1 כפית תמצית וניל 10 גרם
  • 1 סקופ אבקת חלבון 30 גרם

הוראות הכנה

  1. חממו תנור לחום בינוני 180 מעלות

  2. בקערה עמוקה קלפו ומעכו בעזרת מזלג את הבננות

    גרנולה טבעונית
  3. הוסיפו את תמצית הוניל, הטחינה והסילאן וערבבו היטב

  4. הוסיפו את שיבולת השועל ואת אבקת החלבון וערבבו היטב

  5. שטחו את התערובת על גבי תבנית אפייה

  6. אפו כ 30 דקות עד הזהבה

  7. לאחר אפייה, צננו מעט ובעזרת ידיים פררו את הגרנולה והעבירו לצנצנת עמוקה

  8. ישמר כעד שבוע בצנצנת אטומה

Recipe Video

Recipe Notes

אופציות לשידרוג: 

לגרנולת עוגת תפוחים הוסיפו לבלילה 2-3 כפות של רסק תפוחים לא ממותק וכפית קינמון 

לגרנולת שוקולד עשירה הוסיפו כף קקאו וכף סוכר קוקוס