
מסננים את האגוזי הקשיו מהמים ומכניסים לבלנדר עם כל שאר המרכיבים ללא הקפה ותמצית הווניל
טוחנים היטב עד קבלת מרקם אחיד וללא גושים.
מוציאים חצי מכמות הקרם הצידה ומערבבים פנימה כפית תמצית וניל וכפית (או שתיים) נס קפה.
שופכים את התערובות, אחת על גבי השנייה, לתוך כוסות.
לתוצאה הכי אסתטית מומלץ להכניס למקפיא לכמה דקות בין שכבה לשכבה כדי שלא יתערבבו.
מניחים בקערה את כל רכיבי הקראמבל, מערבבים קלות בעזרת כף.
בעזרת הידיים מייצרים תלוליות קטנות של תערובת על גבי מתבנית אפייה
מפזרים את הקראמבל על תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
מדי מספר דקות מערבבים ומוודאים שהקראבל לא יישרף
אפשר לוותר על הקאמבל ולהוסיף פירות טריים ו/או שוקולד