3 גרם חלבון לעוגיה אחת
חממו את התנור לחום בינוני 180 מעלות
בקערה עמוקה מערבבים את חמאת השקדים עם סירופ המייפל עד שמתקבלת תערובת אחידה
בחורף או במידה והחדר קר במיוחד חממו את חמאת השקדים כמה שניות במיקרוגל או על גבי סיר עם מים רותחים
הוסיפו את תמצית הוניל, משקה קוקוס השקדים והמלח וערבבו היטב
הוסיפו את קמח הקוקוס ואבקת האפייה וערבבו היטב עד שכל הנוזלים יספגו בקמח היטב
הוסיפו את השוקולד צ'יפס לבצק העוגיות וערבבו
בעזרת הידיים צרו עיגולים בגודל של פינג פונגו ושטחו אותם לצורה של עוגיות
הניחו אותם על גבי תבנית האפייה ואפו כ 10 דקות
הניחו אותם לצינון כ 15 דקות
נשאר טוב לאכילה במקרר כיומיים שלושה