במעבד מזון טוחנים את כל רכיבי הקבב מלבד הבצל והפטרוזוליה לכדי מחית אחידה
הניחו במקרר לשעה להתגבשות
מחממים תנור לחום גבוהה מאוד 250 מעלות
הוסיפו את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה וערבבו היטב
בעזרת ידיים רטובות או משומנות צרו צורות של קבב והעבירו את הקציצה במהירות מיד אל יד עד קבלת הצורה הרצויה
במידה והתערובת מאוד דביקה ונוזלית הוסיפו כף או שתיים של קמח
הניחו על גבי תבנית האפייה והברישו כל קבב טבעוני במעט שמן זית
אפו כ 10 דקות עד השמחה
אכלו כל קבב בתוך פיתה טרייה עם חמוצים, חריף וטחינה.
ד"ש לסבא