Go Back
להדפיס
קבב טבעוני משעועית אדומה

קבב טבעוני משעועית אדומה

Keyword שעועית אדומה, קבב, חלבון
זמן הכנה 4 minutes
זמן בישול 8 minutes
מנה הגשה 10 קבבים
קלוריות 104 kcal

מרכיבים

  • 1 פחית שעועית אדומה מסוננת מנוזלים 200 גרם
  • 3 כפות סלט חצילים מוכן ללא שמן
  • 3 כף עגבניות מרוסקות מגורדות על פומפייה
  • 1 כף פטריות מאי-טאקי מושרות במעט מים רותחים כ10 דקות ומסוננות מהנוזלים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס קמח לבן כלשהו אורז/חיטה/שיבולת שועל
  • 1 שן שום
  • 1/2 כף ראס אל-חנות
  • 1 כפית שטוחה קינמון
  • 1 כפית שטוחה הל
  • 1 כפית גדושה פפריקה חריפה
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 חופן פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל רכיבי הקבב מלבד הבצל והפטרוזוליה לכדי מחית אחידה

  2. הניחו במקרר לשעה להתגבשות

  3. מחממים תנור לחום גבוהה מאוד 250 מעלות

  4. הוסיפו את הבצל הקצוץ והפטרוזיליה וערבבו היטב

    קבב טבעוני משעועית אדומה
  5. בעזרת ידיים רטובות או משומנות צרו צורות של קבב והעבירו את הקציצה במהירות מיד אל יד עד קבלת הצורה הרצויה

    קבב טבעוני משעועית אדומה
  6. במידה והתערובת מאוד דביקה ונוזלית הוסיפו כף או שתיים של קמח

  7. הניחו על גבי תבנית האפייה והברישו כל קבב טבעוני במעט שמן זית

    קבב טבעוני משעועית אדומה
  8. אפו כ 10 דקות עד השמחה

  9. אכלו כל קבב בתוך פיתה טרייה עם חמוצים, חריף וטחינה.

    קבב טבעוני משעועית אדומה
  10. ד"ש לסבא