Go Back
להדפיס
קארי חצילים

קארי חצילים

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 4 מנות
קלוריות 350 kcal

מרכיבים

  • 1 בצל
  • 1 חציל 300 גרם
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 1 אריזה מיקס אורז מלא, אפונה ועדשים של חברת הרדוף 250 גרם
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה
  • 1/2 כפית הל
  • 1/2 כפית ציפורן
  • 1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות 400 גרם
  • 1 חופן עלי נענע קצוצים
  • 1 חופן עלי כוסברה
  • מעט בצל ירוק לקישוט
  • 1/4 כוס חלב שיבולת שועל 55 מ"ל

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בשמן הקוקוס

  2. מקלפים את החציל וחותכים אותו לקוביות ומוסיפים אותו לסיר עם הבצל

  3. מטגנים מספר דקות עד שהבצל משחים מעט

  4. מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והתבלינים היבשים ומערבבים

  5. מוסיפים את המיקס האורז המלא, האפונה והעדשים ומערבבים

  6. מוסיפים את הנענע, הכוסברה, העגבניות המורסקות, כוס מים וחלב שיבולת שועל ומביאים לרתיחה

  7. מבשלים כ15 דקות עד הסמכה והמרכיבים בתבשיל מתרככים

  8. מחלקים ל4 קופסאות וזוללים כל יום קופסא אחרת

סרטון של המתכון