Go Back
להדפיס
מאק אנד צ'יז טבעוני

מאק אנד צ'יז טבעוני

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 4 מנות
קלוריות 380 kcal

מרכיבים

  • 1 יחידה כרובית קטנה 700 גרם
  • 1 יחידה גזר קטן מקולף 50 גרם
  • 1 אריזה טופו משי 340 גרם
  • 1 כפית שמן זית 10 מ"ל
  • 2 כפות שמרי בירה 20 גרם
  • 2 כפית חרדל דיז'ון 20 גרם
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 כפית שטוחה אגוז מוסקט
  • מעט מלח
  • 250 גרם פסטה מעדשים - לפני בישול אני השתמשתי בפסטה של חברת Felicia

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני ל180 מעלות

  2. מפרקים את הכרובית לפרחים

  3. פורסים את הגזר לפרסות

  4. מבשלים את הכרובית ואת הגזר בסיר עם מים רותחים כ 10 דקות עד התרככות

  5. הגזר והכרובית אמורים להיות מאוד רכים

  6. למעבד מזון או בלנדר הוסיפו את הטופו, שמן הזית, שמרי הבירה, החרדל, השום הכתוש, אגוז המוסקט המלח

  7. סננו את הכרובית והגזר מהנוזלים והעבירו למעבד המזון

  8. טחנו היטב עד שמקבל רוטב אחיד, כתמתם וקרמי

  9. העבירו לקערה

  10. בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן

  11. סננו את הפסטה והעבירו לקערה עם הרוטב

  12. ערבבו היטב עד שהרוטב מכסה באופן מלא את הפסטה

  13. העבירו לתבנית אפייה ואפו בין 15-20 דקות עד שהחלק העליון של הפסטה משחים מעט

  14. זללו כשחם

סרטון של המתכון