מפשירים את הטופו משי לחלוטין על גבי השיש או במיקרוגל
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
מוציאים את הטופו מהאריזה ושופכים את הנוזלים שיוצאים מאריזה
בעזרת הידיים בוצעים חתיכות גדולות של הטופו. ממש צ'אנקים של טופו
לא נורא אם הטופו מתפורר מעט
בעזרת היד לוקחים חתיכת טופו וסוחטים מעט את הטופו כדי להגיר עוד נוזלים ומניחים בקערה יבשה
אם יש פירורים של טופו אפשר לאסוף אותם ולדחוס היטב בעזרת היד ולגבש אותם לחתיכה אחת.
בקערה יבשה מוסיפים קורנפלור ומערבבים היטב עד שהקורנפלור מצפה את חתיכות הטופו
מניחים את הטופו על גבי תבנית אפייה ואופים כ 20 דקות עד שהטופו משחים והופך פריך
במחבת מעבירים את כל מרכיבי הרוטב: הסויה, הסילאן, השום ורכז הרימונים , מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
מעבירים את חתיכות הטופו למחבת ומערבבים עד שכל הרוטב נספג לטופו
מעבירים לצלחת הגשה
מפזרים מעט זרעי רימון ומגישים על גבי אורז